Ygs Öncesi Çay Ve Çorba Keyfi

Esenler Belediyesi, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler ile okul önünde bekleyen velilere ücretsiz...

Esenler Belediyesi, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler ile okul önünde bekleyen velilere ücretsiz çay ve çorba ikramı yapacak.

Geçtiğimiz yıllarda ulusal düzeyde gerçekleşen sınavlarda öğrenciler ile velilerine ücretsiz çay ve çorba ikramında bulunan Esenler Belediyesi, geleneğini bu yıl da bozmadı. Esenler Belediyesi, 24 Mart 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek YGS’ye girecek öğrenciler ile okul önünde bekleyen velilere çay ve çorba ikramında bulunacak.

İlçede YGS’nin yapıldığı toplam 7 okulda sınava girmek için erken saatlerde yollara düşen öğrenciler ve velileri, belediyenin ikramlarından faydalanabilecek. Sınavda ter döken adaylara ve dışarıda onları heyecan içinde bekleyen velilerine de moral olacak bu uygulamaya sınav saatinden 1 saat önce başlanacak ve yaklaşık 15 bin kişiye çay ve çorba ikramında bulunulacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: