Ygs Öncesi Melikşah'tan Son Prova

Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi özel dershanelerde öğretim gören öğrenciler için Melikşah Üniversitesi'nde deneme...

Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi özel dershanelerde öğretim gören öğrenciler için Melikşah Üniversitesi'nde deneme sınava gerçekleştirildi.

24 Mart Mart 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek olan YGS öncesi geniş bir katılımla gerçekleştirilen sınav gerçeğini aratmadı. Serhat, Kavram, Sınav ve Çözüm Dershaneleri öğrencilerine yönelik olan sınav, Melikşah Üniversitesi Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi binalarında yapıldı.

Sınavdan duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenci ve veliler, YGS öncesi her öğrencinin yaşadığı stres ve heyecanlarını bu sınavla az da olsa attıklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: