YGS öncesi toplanan kırtasiye malzemeleri-Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri,YGS öncesinde el konulan kırtasiye malzemeleriniihtiyacı olan öğrencilere dağıtmak üzere topladı

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, kentte Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde el konulan kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, kentte Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde el konulan kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere topladı.

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Eyüp Dağdeviren, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal sorumluluk örneği olan "Bir Kalem, Bir Silgi, Bir Açacak Projesi" çerçevesinde geçen yıl üniversiteye giriş sınavlarında toplanan kırtasiye malzemelerinin ihtiyacı olan okullara hediye edildiğini hatırlattı.

Bu yıl da tekrarlanan proje kapsamında İnönü Üniversitesi'ne bağlı fakültelerde sınav için dağıtılan ve öncesinde el konulan kırtasiye malzemelerinin, Gençlik Meclisi'nin gönüllüleri tarafından toplandığını belirten Dağdeviren, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Geçtiğimiz yıl başlatmış olduğumuz kırtasiye malzemelerini toplama kampanyasına bu yıl ki YGS kapsamında da devam ettik. Bu çalışmamız aynı zamanda gençler arasında dayanışma zemini de sağlamaktadır."

Kampanyayı destekleyen İnönü Üniversitesi'ne, Malatya Belediyesi'ne ve öğrencilere teşekkür eden Dağdeviren, "Gerçekleştirilen örnek projelerle gençten gence iletişimi sağlayan ve toplumun her kesimine yardım etmeyi sosyal sorumluluk bilen Gençlik Meclisi üyelerimiz, sınav sonrasında topladıkları kırtasiye malzemelerini sadece ilimizle sınırlı kalmayarak yine ihtiyacı olan öğrencilere dağıtacaklar" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: