YGS sona erdi -Antalya, Alanya ve Manavgat'ta yaklaşık 35 bin aday sınav heyecanı yaşadı

Üniversiteye girişte birinci aşama sınavı olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) Antalya merkez, Alanya ve Manavgat ilçelerinde yaklaşık 35 bin kişi

Üniversiteye girişte birinci aşama sınavı olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) Antalya merkez, Alanya ve Manavgat ilçelerinde yaklaşık 35 bin kişi katıldı.

ÖSYM Antalya Sınav Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Mimar Türkkahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınavda Antalya kent merkezinde, 102 bina ve bin 829 sınav salonunda, 4 bin 389 kişinin görev yaptığını bildirdi. Türkkahraman, sınavın il genelinde sorunsuz şekilde tamamlandığını kaydetti.

Sabah erken saatlerde sınava girecekleri merkezlerde toplanmaya başlayan adayların büyük heyecan yaşadıkları görüldü. Sınavın başlamasının ardından binaların dışındaki alanlarda bekleyen bazı aileler de dua etti.

Reklam
Reklam

Antalya'da bedensel engeli adaylar için Akdeniz Üniversitesi Merkezi Derslikler B Blok giriş katı sınav merkezi olarak belirlendi. Engelli öğrenciler, YGS'ye tek kişilik salonlarda girdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: