YGS sonuçları açıklandı

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Isparta'nın en başarılı 7. il olmasına ilişkin, "Bu başarının ardında çok ciddi

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Isparta'nın en başarılı 7. il olmasına ilişkin, "Bu başarının ardında çok ciddi bir gayret var. Göreve başladığım günden itibaren en az 100 okulda 200 defa derse girdim, öğrencileri motive ettim" dedi.

Vali Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başarılı sonucun alınmasında emeği geçen öğretmenler, yöneticiler, öğrenciler ve velileri kutlayarak Isparta'nın eğitimde yakaladığı başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Isparta'nın en başarılı iller arasında 7, YGS 1'de 4'üncü sırada olduğunu hatırlatan Oğuz, Isparta'da uzun aradan sonra ilk defa böyle önemli bir başarının elde edildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Isparta'nın uzun yıllardır ilk 10'a bile girmediğini anımsatan Oğuz, "Bu başarının ardında çok ciddi bir gayret var. Göreve başladığım günden itibaren en az 100 okulda 200 defa derse girdim, öğrencileri motive ettim. Bu konuda ben de çok büyük emek verdim" diye konuştu.

Vali Oğuz, başarının ardında çok ciddi bir gayret olduğunu belirterek, elde edilen derecelerin planlı, destekli, arzulu bir çalışmanın eseri olduğunu vurguladı.

Isparta'yı eğitimde daha kaliteli bir noktaya getirmek için çaba sarf ettiklerini anlatan Oğuz, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar hiç ilk 10'a giremeyen bir şehir konumundaydık. Bugün Isparta halkının eğitime verdiği önemin meyvesini aldık. Bu başarı üzerimizdeki sorumluluğu daha da artırdı. Biz artık başarının geliştirilebilirliği için çalışarak eksiklerimizi giderme yolunda çaba harcayacağız. Bundan sonraki hedefimiz de birinciliği elde etmek."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: