YGS'de Ankara'nın En Başarılı Il Olması

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, YGS sonuçlarına göre en başarılı il olan Ankara'daki eğitim yöneticilerini, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri kutlayarak, başarının

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, YGS sonuçlarına göre en başarılı il olan Ankara'daki eğitim yöneticilerini, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri kutlayarak, başarının Ankara'ya çok yakıştığını bildirdi.

Vali Yüksel yayımladığı mesajda, bu yılki YGS'ye başkentte 132 bin 499 öğrencinin girdiğini belirtti.

Son üç yılın değerlendirilmesi yapıldığında; 2010'da altıncı, 2011'de beşinci, 2012'de ikinci olan Ankara'nın bu yıl Türkiye birinciliğine yükseldiğini vurgulayan Yüksel, bu başarının tam bir takım çalışması örneği olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan başta olmak üzere yöneticilere, okul müdürlerine, öğretmenlere, dershane yetkililerine ve velilere teşekkür ederek, öğrencileri tebrik etti.

Gençlerin, tüm başarıları hak ettiğine işaret eden Vali Yüksel, ilgililerin sabır ve kararlılıklarını sürdürmelerini ve başarının devamının gelmesini diledi.

Yüksel, mesajını "Başarı Ankara'ya çok yakışıyor" ifadesiyle tamamladı.

Muhabir: Ankara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: