YGS'de Çankırı birincisi Özel Maltepe Dershaneleri'nden

Özel Maltepe Dershanesi öğrencisi Emiralp Büyüktopçu YGS’nin tüm dallarında Çankırı 1.si ve YGS-4 alanından aldığı...

Özel Maltepe Dershanesi öğrencisi Emiralp Büyüktopçu YGS’nin tüm dallarında Çankırı 1.si ve YGS-4 alanından aldığı 482.578 puanla Türkiye 111.si oldu.

Dershane Müdürü Cüneyt Polat, Çankırı 1.si Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencisi Emiralp Büyüktopçu ve Çankırı 2.si Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Fatmanur Akyol’ u altınla ödüllendirdi.

Polat, "Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen ailelere, dershanemiz öğretmenlerine ve okul öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Elde edilen derecelerle, başarımızın tesadüf olmadığı bir kere daha görülmüş oldu." dedi.

Reklam
Reklam

YGS–4 puan türünde Türkiye 111.’si ve tüm alanlarda Çankırı 1.’si olan Emiralp Büyüktopçu, “"Bu başarıyı kazanmamda emeği geçen başta ailem olmak üzere dershane ve okul hocalarıma teşekkür ediyorum. Dershanemin yapmış olduğu Türkiye geneli denemelerle Türkiye’deki seviyemi görme imkânına sahip oldum. Bu da eksiklerimi tamamlama imkânı sundu. " diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: