Ygs'de Mardin İlk 100 Arasında

Mardin'de, Yükseköğrenime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Zeynep Öykü Gürel Türkiye 80.’si ve tüm alanlarda Mardin 1.’si...

Mardin'de, Yükseköğrenime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Zeynep Öykü Gürel Türkiye 80.’si ve tüm alanlarda Mardin 1.’si oldu.

Mardin'de, özel bir dershanenin genel müdürü Oktay Ballı, bu yıl yapılan YGS'de, dershane olarak büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, dershane öğrencileri Zeynep Öykü Gürel'in YGS’de Türkiye 80.'si olarak Mardin adına bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi. YGS'de başarılı olan öğrencilerin emeğinin boşa gitmediğini kaydeden Ballı, "Yıllardan beri Mardin'de birincilik geleneğini bozmayan dershanemiz 2013 YGS'de bu geleneğini sürdürüyor. Kurumumuz 1992 den beri başarıdan başarıya koşan geçmişi ile Mardin'in en seçkin dershanesi olmuştur. Bu başarıların asıl mimarı olan, çalışkan, gayretli, özverili ve öğrencisini daima en yükseklere yönlendiren, branşlarında uzman değerli öğretmenlerimize teşekkürleri bir borç bilirim" dedi.

Reklam
Reklam

Dershane olarak YGS'de başarılı olan öğrencileri kutladığını ifade eden Ballı, "2013 YGS’de Türkiye 80.'si olan Zeynep Öykü Gürel’in dershanemizde okumasının sevincini yaşıyoruz. Türkiye geneli yapılan denemeler ile öğrencinin gelişimini bire bir takip edip tecrübeli öğretmenlerimizle başarıya ulaştık. Kalitemizi Mardin halkına sunmanın onurunu yaşıyoruz. Bu başarısıyla ailesinin ve öğretmenlerinin gurur kaynağı olan öğrencilerimizin bu başarılarını LYS’de devam ettirmelerini temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: