YGS'de Osmancık Şampiyonları Ahi FEM’den

Çorum’un Osmancık ilçesinde, Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre Osmancık Ahi-FEM Dershanesi öğrencileri, tüm...

Çorum’un Osmancık ilçesinde, Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre Osmancık Ahi-FEM Dershanesi öğrencileri, tüm YGS puan türlerinde ilçedeki ilk 3 dereceyi paylaştı.

Dershane Müdürü Bahri Hozan, başarıda tesadüflere yer olmadığını, özellikle Akıllı Eğitim Teknolojileri ile insan eğitimine odaklı çalışmalar sayesinde ve sistemli bir şekilde öğrenci merkezli eğitimin sonucu olarak başarı elde edildiğini belirtti.

Bahri Hozan, YGS’de bütün puan türlerinde ilçe bazında ilk 3 derecenin Osmancık Ahi-FEM Dershanesi öğrencilerinin paylaştığını, bunun neticesi olarak ise bireysel başarıların değil kitlesel başarıların oluştuğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Hozan, “Şu an itibariyle öğrencilerimizin LYS ‘ye hazırlanmalarına daha sonra da tercih yapma hakkı kazanan adayların tercihlerinde hata yapmamaları için uzman öğretmenlerimizin eşliğinde dershanemize kayıtlı olsun veya olmasın Osmancık’taki tüm öğrencilere yardımcı olacağız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: