YGS'ye Doğru

Kastamonu Valiliği, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) huzur içinde geçmesi için uygulanacak önlemlerin alındığı bildirildi.

Kastamonu Valiliği, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) huzur içinde geçmesi için uygulanacak önlemlerin alındığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, geleceğin teminatı olan öğrencilerin kazandıkları bilgileri en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve soruları daha rahat çözebilmeleri için gürültüsüz ortama ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

YGS'de herkesin gereken hassasiyeti göstermesi gerektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Öğrencilerin sınav öncesinde rahat dinlenebilmeleri ve sınav esnasında dikkatlerinin dağılmaması amacıyla 23 Mart'ta saat 21.00'den itibaren sınavın bitimine kadar yüksek ses çıkararak öğrencilerin motivasyonunu bozacak şekilde çevreyi rahatsız eden şahıslar için gerekli tedbirlerin alındı. Bu tür eylemler için Kabahatler Kanununun 36. ve 37. maddeleri gereğince gerekli işlemlerin yapılması istendi. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Özkan Beyer/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: