Ygs’ye Girecek Öğrencilere Otobüsler Bedava

Tüm yurtta olduğu gibi Malatya’da da 24 Mart 2013 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime...

Tüm yurtta olduğu gibi Malatya’da da 24 Mart 2013 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)’na girecek olanları, Malatya Belediye otobüsleri sınav yerlerine ücretsiz taşıyacak.

Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, sınava girecek öğrencilerin, sınav yerlerine rahat bir şekilde ulaşımlarının sağlanması amacıyla sınav giriş belgelerinin gösterilmesi kaydıyla, sınav yerlerine gidiş-dönüşlerde otobüslerin ücretsiz olacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Malatya Belediyesi 24 Mart Pazar günü yapılacak olan YGS Sınavı öncesi, sınava gireceklerin motivasyonunun bozulmaması amacıyla bazı önlemler aldı.

Yapılan açıklamada, şehrin dört bir yanında sürdürülen alt yapı ve üst yapı çalışmalarının 23 Mart Cumartesi günü saat 17.00’den itibaren durdurulacağı ve 24 Mart Pazar günü de gün boyu çalışma yapılmayacağı bildirildi.

Ayrıca, öğrencilerin sınav yerlerine daha kolay ve rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla da şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda gerekli tedbirlerin alındığı ve trafiğe açık hale getirildiği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: