YİBO Öğrencisinin Ilk Şiir Kitabı Çıktı

Tokat'ın Niksar ilçesi Kaya-İsmet Özden Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 8. sınıf öğrencisi İpek Gülcü 'Mutlu...

Tokat'ın Niksar ilçesi Kaya-İsmet Özden Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 8. sınıf öğrencisi İpek Gülcü 'Mutlu Günüm' isimli bir şiir kitabı yayınladı.

Yaklaşık altı yıldan bu yana yazdığı şiirlerini kitaplaştıran İpek Gülcü'nün sponsorluğunu Niksar Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği(NASİAD ) üyesi işadamları üstlendi. Genç ve yetenekli şair İpek Gülcü ilçe genelinde düzenlenen bir çok şiir yarışmasında pek çok ödülün sahibi oldu. Bunun yanı sıra kişisel duyarlılıklarını ve gözlemlerini yansıttığı diğer şiirlerini de bir araya getirerek ilk şiir kitabını yayımlamış oldu.

Reklam
Reklam

İpek Gülcü, "Yayınlanması hayalimdi" dediği şiir kitabını, Okul Müdürü Osman Abakay ve Müdür Yardımcısı Üzeyir Güneş'le ziyaret ettiği Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’ya hediye etti.

İpek Gülcü ilk baskısı bin adet olan şiir kitabından elde edilecek tüm geliri yardım kuruluşlarına bağışlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: