Yiğidolar’da Akhisar Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.Spor...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak olan kırmızı-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yaptı. Neşeli oldukları görülen futbolcular antrenmana çift kale maçla devam etti. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçtiğimiz hafta 4-2 mağlup oldukları Antalyaspor maçında iyi oynamadıklarını ifade ederek, “Antalya maçında istediğimiz gibi oynayamadık. Bilhassa ilk yarı çok kötü oynadık. Tabi ki bunda eksik arkadaşlarımızın da olmaması büyük bir dezavantaj. Ama yine de o kadar kötü oynamamamız gerekiyordu ilk yarı. İkinci yarı dengeyi kurduk ama yine kötü goller yedik. Yani iyi oynamadığımız, hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

Reklam
Reklam

Antalyaspor maçındaki hatalardan ders çıkarıp, Akhisar Belediye Ve Gençlik Spor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydeden Çalımbay, “Bundan çok iyi dersler çıkarmak lazım. Gerçekten öyle bir maçtı. Artık onu telafi etmemiz gerekiyor. Önümüzdeki oynayacağımız Akhisar maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Çünkü lig çok uzun bir maraton, yani bir maç kaybedip bir maç kazanmakla iş bitmiyor. Daha çok maçlar var, daha çok şeyler olacak. Onun için de biran önce o maçı unutup önümüzdeki Akhisar maçını kazanmak istiyoruz. Tabi oynadığımız o oyunun çok çok üstüne çıkarak” diye konuştu.

Takımdaki eksikler hakkında bilgi veren Çalımbay, sakatlığı bulunan Aatıf’ın dışında eksiklerinin bulunmadığını ifade etti.

ÇALIMBAY: “TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUZ”

Geçtiğimiz günlerde adı dört büyüklerle anılan Aatıf’ın transferi hakkında konuşan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Transfer için erken daha. O yüzden transfer düşünmüyoruz, şuanda tek düşündüğümüz maçlar” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: