Yiğidolar'ın Evinde 3 Maçtır Bileği Bükülmüyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın lider Galatasaray'ı konuk edecek Sivasspor, evindeki son 3 resmi maçından galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de yarın lider Galatasaray'ı konuk edecek Sivasspor, evindeki son 3 resmi maçından galip ayrıldı.

Ligde 15. haftaya 19 puanla, aynı puana sahip Bursaspor'un averajla gerisinde 9. sırada giren Sivasspor, yarın saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda, 26 puanla lider durumdaki Galatasaray'ı ağırlayacak.

Evinde bu sezon sadece ligin 9. haftasında Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, bu yenilginin ardından iç sahada yaptığı 3 resmi maçı kazandı.

Ligde Eskişehirspor'u 1-0 ve Kayserispor'u 4-2 mağlup eden Yiğidolar, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Manisaspor'u 3-0 yenerek adını 5. tura yazdırdı.

Reklam
Reklam

Bu sezon ligdeki 5 galibiyetinden 3'ünü iç sahada elde eden Sivasspor, deplasmanda ise 2 kez güldü. İç sahada yaptığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 12 puan toplayan Sivasspor, bu maçlarda 12 gol attı, kalesinde 9 gol gördü.

Kırmızı-beyazlılar, ligde iç saha puan durumuna göre 10. sırada yer alıyor.

-Yiğidolar'ın iç saha karnesi-

Sivasspor'un bu sezon ligde iç sahada yaptığı 7 maçta aldığı skorlar şöyle:

Sivasspor-Mersin İdmanyurdu 3-3

Sivasspor-Fenerbahçe 0-0

Sivasspor-Kasımpaşa 1-0

Sivasspor-Bursaspor 2-2

Sivasspor-Akhisar Belediyespor 1-2

Sivasspor-Eskişehirspor 1-0

Sivasspor-Kayserispor 4-2

Muhabir: Ahmet Ekici

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: