"Yığılcalı Üniversiteliler Topluluğu", Esnafla Bir Araya Geldi

"Yığılcalı Üniversiteliler Topluluğu", esnafla toplantıda bir araya geldi.

"Yığılcalı Üniversiteliler Topluluğu", esnafla toplantıda bir araya geldi.

Yığılca Orman İşletme Lokali'nde düzenlenen toplantıda konuşan ilçe Kaymakamı Nuri Gezici, topluluğun ilçe sorunlarına katkıda bulunmak amacıyla kurulduğunu anımsatarak, herkesin bu topluluğa destek vermesi gerektiğini vurguladı.

Gençlerin geliştirdiği projelere kaymakamlık olarak her zaman destek olduklarını ifade eden Gezici, "Yığılcamızın geleceği turizmde saklı. Bu nedenle Yedigöller yolunda yürüttüğümüz çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde ilçemizin gelişimine ve turizmine katkı sağlayacak" dedi.

Reklam
Reklam

Yığılca Üniversiteler Topluluğu Başkanı Selami Savaş ise 65 üyesi bulunan topluluğun yakında dernek yolu ile faaliyetini sürdüreceğini bildirdi.

Kuruluş amaçlarının, "eğitim, kültür ve ekonomik açıdan ilçenin gelişmesine katkıda bulunmak" olduğunu dile getiren Gezici, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda üniversite adayı arkadaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla 'orjinal rehberlik' adlı bir proje gerçekleştirdik. Bu proje ile üniversite adayı arkadaşlarımıza okuduğumuz üniversiteler hakkında bilgi verdik. Gelecek yıl da okuduğumuz okullara davet ederek üniversiteleri tanıtacağız. İlçemizin gelişimi noktasında yaptığımız projeler için destek istiyoruz."

Konuşmaların ardından ilçe esnafının sorunlarını dinleyen öğrenciler, sorunlara çözüm üretmeye çalıştı.

Muhabir: Akif Karslı / Onur Orhan / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: