"Yığılca'nın Sorunları ve Geliştirilmesi Toplantısı"

"Yığılca'nın Sorunları ve Geliştirilmesi Toplantısı" yapıldı.

"Yığılca'nın Sorunları ve Geliştirilmesi Toplantısı" yapıldı.

Türkiye'nin farklı illerinden gelerek ilçedeki bir restoranda toplanan Yığılcalı üniversite öğrencileri, Yığılca'nın sorunları ve geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıya başkanlık eden Metin Söğüt, yaptığı açıklamada, Yığılca'nın sorunlarını görüşmek üzere Yığılcalı öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade ederek, ilçenin gelişmesi adına fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Yığılca'nın güzel bir doğaya sahip olduğunu vurgulayan Söğüt, "Bu güzel doğayı turizme kazandırarak, tüm Türkiye ve dünyaya tanıtmalıyız" dedi.

Reklam
Reklam

İlçenin sosyokültürel ve ekonomik açıdan gelişmesi için projeler üreteceklerini bildiren Söğüt, bunun için herkesten destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: