Yıl Sonuna Kadar 52 Ilde 100 Mağazaya Ulaşmayı Hedefliyor

Türkiye’nin önde gelen teknoloji marketlerinden Bimeks, şube açmaya bu sene de devam edecek. Şirket, yıl...

Türkiye’nin önde gelen teknoloji marketlerinden Bimeks, şube açmaya bu sene de devam edecek. Şirket, yıl sonunda 52 şehirde, 100 mağazaya ulaşarak 250 yeni istihdam oluşturmayı hedefliyor. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, iyi fiyatlı teknolojiyi götürmek için Türkiye’nin her ilinde en az bir Bimeks olana dek çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Bimeks, Pendik Teknoport mağazasını Neomarin AVM’deki yeni yerinde açtı. Açılışa; Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Genel Müdür Arif Bayraktar ve çok sayıda müşteri katıldı. Açılış sonrası mağaza sayılarındaki artış ve büyümeyi değerlendiren Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Türk halkının teknolojiyi oldukça yakından takip ettiğini, iyi fiyatı, kaliteli ürünü araştırarak bilinçli alışveriş yaptığını söyledi. Her mağaza açılışında ilginin gittikçe arttığını ve bu ilgiden memnun olduklarını dile getiren Bayraktar, 43 ilde 76 mağazaları olduğunu ve 2013’de de yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti. 52 şehirde, 100 mağazaya ulaşarak 250 yeni istihdam oluşturacaklarını da belirten Bayraktar, iyi fiyatlı teknolojiyi götürmek için Türkiye’nin her ilinde en az bir Bimeks olana dek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: