Yılanların Öcü 21. bölüm Show Tv'de ekrana geliyor

Fakir Baykurt'un aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Yılanların Öcü son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yılanların Öcü 21. bölümde Kamuran Bayram ile birlikte kaçan Fatma'nın ardına düştü.

Başrollerini Cemal Toktaş, Hande Soral, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı'nın paylaştığı Yılanların Öcü 21. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Bu bölümde yaşanan gelişmeler dizinin takipçilerini ekrana bağladı. Fakir Baykurt'un eserinden televizyona uyarlanan dizinin bu bölümünde de heyecanlı gelişmelerin ardı arkası kesilmedi. Fatma'ya yaptıklarının vicdani hesaplaşmasını yaşayan Hüsnü Kahya, kızı Şerife ile ilgili gerçekleri öğrenmeye oldukça yaklaştı. Yılanların Öcü son bölümüyle 11 Şubat Çarşamba akşamı ekrana geldi.

KAMURAN FATMA'NIN PEŞİNDE

Yılanların Öcü son bölümde Bayram ve Fatma'nın nereye kaçtığını öğrenmek için çabalayan Kamuran, eziyet edip sorguladığı Irazca'nın yanında köylüleri görünce savaşını başlattı. Bunun hesabını kendi yöntemleriyle sormaya çalıştı.

KAMURAN'DAN HAİN PLAN

Fatma'ya yaptıklarının vicdani hesaplaşmasını yaşayan Hüsnü Kahya, kızı Şerife ile ilgili gerçekleri öğrenmeye oldukça yaklaştı. Kamuran, Şerife'nin karnındaki çocuktan kurtulmak için haince planlar kurmaya başladı. Yılanların Öcü 21. bölümde delicesine aradığı Fatma'nın yerini ise hiç ummadığı birinin yardımıyla öğrendi. Şimdi köyde ve konakta herkes merak etmektedir. Bayram ve Fatma mutluluğuna Kamuran engel olabildi mi?