Yılanların Öcü 28. bölüm Show Tv'de yayınlandı

Show Tv'nin beğenilen dizisi Yılanların Öcü son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yılanların Öcü 28. bölümde Necip'in vasiyetinde Şerife'ye pay bırakması ortalığı karıştırdı. Öte yandan Bayram hapiste olmasının yanında bir de Kamuran'la uğraşmak zorunda kaldı.

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Yılanların Öcü dizisi 28. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Fakir Baykurt'un Yılanların Öcü adlı eserinden televizyona aktarılan dizi, bu hafta yine tansiyonu yüksek bir bölümle izleyicileriyle buluştu. 25 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelen dizi bu hafta da izleyenlerini heyecan dolu bir bölüm izletti.

Heyecanla beklenen Yılanların Öcü dizisinin son bölümünde Kamuran, Bayram'a hapishanede de rahat vermedi. Fatma ise onun serbest kalması için elinden geleni yaptı. Kamuran ise Fatma'ya beklenmedik bir teklifte bulundu.

YILANLARIN ÖCÜ 28. BÖLÜM ÖZETİ

Necip'in vasiyetinde Şerife'ye de yer vermesi tüm dengeleri değiştirdi. Kamuran, Elif'e karşı güçlü olmak için Şerife'yi ve bebeği kabullendi mi?

Bayram'ın ise hapishaneden çıkışı için hiç umut olmamasının yanında, Kamuran ona içeride de rahat vermedi. Yılanların Öcü son bölümde Fatma ne kadar uğraşsa da onun masumluğunu ispat edecek hiçbir delil bulamıyordu. Ondan hala vazgeçmeyen Kamuran, Bayram'ı çıkarmak için Fatma'ya tehlikeli bir teklifte bulundu. Fatma, Bayram'ı içeriden çıkarmak için bu teklifi kabul etti mi? Merak edilen sorularYılanların Öcü 28. bölümde yanıt buldu.