Yılanların Öcü 39. bölümde şok üstüne şok

Show Tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Yılanların Öcü son bölümünde sürpriz gelişmeler arka arkaya geldi. Anadolu insanını konu alan Yılanların Öcü 39. bölümünde Hatçe'nin eski aşkı Bayram'ın akrabası çıktı.

Yılanların Öcü 39. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesecek sahneleriyle ekrana geldi. Fakir Baykurt'un ünlü eserinden esinlenerek yayınlanan, başrollerini; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay, Şebnem Dilligil, Servet Pandur , Hande Kaptan, Nalan Örgüt, Burak Can, Erden Alkan, Ceyda Kasabalı, Gonca Yakut, Süleyman Karaahmet, Orkun Öngen, Sibel Şişman, Zafer Güllü, Murat Çobangil, Eyüp Bayşi ve Aycan Koptur'un paylaştıkları sevilen dizi Yılanların Öcü son bölümüyle 10 Haziran akşamı saat 20.00'de Show Tv ekranlarında kaldığı yerden devam etti.

YILANLARIN ÖCÜ 39. BÖLÜM ÖZETİ

Yılanların Öcü 39. bölümünde; aklanan Haceli hapishaneden çıktı ve hem Fatma hem de Fatma ile yüzleşti. Cezaevindeyken Fatma'nın Bayram'a gitmesini onuruna yediremeyen Haceli, Fatma ve Bayram'a silah doğrulttu. Haceli, Bayram ve Fatma'ya hesap sorarken, Hatçe'ye saplantılı bir şekilde aşık olan Bayram'ın kuzeni ortaya çıktı. Haceli, hapishaneden nasıl çıktı? Kamuran ortaya çıktı mı? Evin içine giren yılan Hatçe'yi sokabildi mi? Fatma, Bayram ve Haceli yüzleşmesinde neler oldu? Yılanların Öcü son bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olan bir bölümle ekranlara geldi