Yılanların Öcü son bölümde yalanlar ortaya çıktı

Sevilen dizi Yılanların Öcü 35. bölümü izleyicisiyle buluştu. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Yılanların Öcü son bölümde Bayram Fatma'nın bebeğinin kendinden olduğunu öğrendi.

Anadolu insanını çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan, güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi Yılanların Öcü son bölümü izleyicisiyle buluştu. Show TV'nin başrollerini ; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay, Şebnem Dilligil, Servet Pandur , Hande Kaptan, Nalan Örgüt, Burak Can, Erden Alkan, Ceyda Kasabalı, Gonca Yakut, Süleyman Karaahmet, Orkun Öngen, Sibel Şişman, Zafer Güllü, Murat Çobangil, Eyüp Bayşi ve Aycan Koptur'un paylaştıkları sevilen dizisi Yılanların Öcü 35. bölümde Bayram'ın Fatmayı kaçırdığını öğrenen Haceli silahı Bayram'a doğrulttu ancak Fatma'yı vurdu.

YILANLARIN ÖCÜ 35. BÖLÜM ÖZETİ

Yılanların Öcü 35. bölümünde; Bayram ve Fatma'yı hedef alan Kamuran, önce Haceliler'in ve Bayramlar'ın evini yıktırmaya kalktı. Bununla da yetinmeyen Kamuran, girdiği büyük oyunda, Bayram'ı hayatının en zor seçimini yapmaya zorladı.Bayram artık her şeyi öğrenmişti. Fatma'yı asla affetmeyeceğini söyleyip, rest çekti. Bebek doğunca, onu Fatma'dan alacağını söyledi. Fatma'yı Bayram'ın kaçırdığını düşünen Haceli ise, bunun hesabını Bayram'dan sormaya kararlıydı .Öfkesine yenilen Bayram, karşısına çıkan Kamuran'ı cezalandırmak istedi. Kamuran'ın ise, hedefinde hem Bayram hem de Fatma vardı. Önce, Haceliler'in ve Bayramlar'ın evini yıktırmaya kalkan Kamuran, bununla da yetinmeyerek girdiği büyük oyunda, Bayram'ı hayatının en zor seçimini yapmaya zorladı.