Yılbaşı cinayetinin faili oldukları iddiasıyla 7 kişi adliyeye sevk edildi

Adana’da yılbaşı gecesi kağıt oyunu kavgası sonrası yaşanan cinayetin failleri oldukları iddiasıyla 7 kişi göz...

Adana’da yılbaşı gecesi kağıt oyunu kavgası sonrası yaşanan cinayetin failleri oldukları iddiasıyla 7 kişi göz altına alındı.
Olay, 1 Ocak Pazar günü saat 03.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Denizli mahallesi Şehit Mehmet Özer caddesi civarında yaşandı. İddialara göre, Ahmet S.’ye ait kahvede kağıt oyunu oynayan iki grup arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın ardından çıkan silahlı kavgada 29 yaşındaki Veysi Çelik, sırtına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Çelik özel araçla götürüldüğü özel hastanede de hayatını kaybetti. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, yaptığı çalışmada olayı gerçekleştirdikleri ileri sürülen ve birçok suçtan poliste kayıtları olan Mücahit Ç., Behzat Y., Ömer B., Necat B., Özkan B., İzzet Ö. ile Rahmi T.’yi yakaladı. Gözaltına alınan kişilerle birlikte 5 av tüfeği ile bir kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Polis, görgü tanıklarının ifadesine göre Veysi Çelik’in katil zanlısının Rahmi T. olduğunu ileri sürüyor. Ancak bu kişi suçlamaları kabul etmiyor. Göz altında tutulan 7 kişi “adam öldürmek” suçlamasıyla adli mercilere sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz