Yılbaşı öncesinde sahte içki operasyonu: 1 gözaltı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde jandarma ekipleri, yılbaşı öncesi sahte içki ürettiği ileri sürülen bir mekana düzenledikleri operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı.İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Türk Bahçe Mahallesi’nde bir kişinin sahte içkiden zehirlenmesi üzerine harekete geçi.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde jandarma ekipleri, yılbaşı öncesi sahte içki ürettiği ileri sürülen bir mekana düzenledikleri operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı.
İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Türk Bahçe Mahallesi’nde bir kişinin sahte içkiden zehirlenmesi üzerine harekete geçi. Yılbaşı öncesi operasyon düzenleyen ekipler, iş yerinde yapılan aramada 6 şişe ve 3 adet 5 litrelik su kaplarında bandrolsüz içki ele geçirildi. Ele geçirilen içkilere el konulurken A.G. gözaltına alındı. A.G. Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla jandarmadaki ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz