Yılbaşında Aşk Tazeleyin

Kırmızı iç çamaşırı aldınız mı?

Dünyaca ünlü iç giyim markalarını çatısı altında toplayan Mendo's, iç giyimde öncü markalardan biri olan Selmark'ın birbirinden şık yeni yıl koleksiyonuyla yine tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Selmark, yeni yıla özel aşkla tasarladığı yeni iç çamaşırı koleksiyonuyla bu yıl da iç güzelliğe önem veren kadınları büyülüyor.

Mendo's mağazalarında bulabileceğiniz Selmark iç çamaşırları, kadınların daha da çekici görünmesini sağlıyor. Stiliniz ne olursa olsun, giysiler altında saklanmayacak kadar güzel ve yeni yıla özel iç çamaşırlarıyla dolu koleksiyon, modern, modaya uygun, romantik renkler ve kozmetik tonlar ağırlıklı olarak karşımıza çıkıyor.

Reklam
Reklam

Push-Up'lılar, desteksizler, balenli/balensiz büstiyerler, gecelikler ve jartiyerler... Selmark'ın yılbaşına özel olarak hazırladığı koleksiyonda istediğiniz her modeli bulmanız mümkün. Dantel ve tüllerin en ince dokunuşlarını hissedeceğiniz Selmark'ın yılbaşı koleksiyonuyla, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Kırmızının Uğruna İnanlara...

Yılbaşında En Kırmızı Alternatifler Selmark'ta

Yeni koleksiyonda siyah, beyaz, yeşil, mor ve yüksek etkiye sahip renk sevenler için parlak renkler var. Satenler ve özellikle ince danteller koleksiyonda göze çarpan parçalar arasında. Romantik esintileri olan koleksiyonda yeni yılın vazgeçilmez rengi kırmızı iç çamaşırları oldukça cesur. Ürünlerin üzerine işlenen simler ise, kadınların yeni yıla girerken Selmark ayrıcalığıyla parlamasını sağlıyor.

İç giyimde öncü markalardan biri olan Selmark, aşkla tasarladığı yeni koleksiyonuyla yeni yılda kendini güzel görmek isteyenlerin tercihi oluyor. Cazibeli, çekici, feminen ve zarif detaylarla bezenmiş, kadınların kendilerini özel hissedeceği Selmark iç çamaşırlarıyla yılbaşında ister kendinizi şımartın ister hediye ederek sevdiklerinizi.

Reklam
Reklam

Yılbaşında şıklığınıza şıklık katacak Selmark iç çamaşırlarını, kaliteli, modern ve sofistike ürünlerin adresi Mendo's mağazalarında bulabilirsiniz.