Yılbaşında Kadınlara Alınabilecek En Kötü 6 Hediye

Yılbaşına az kaldı. Ne hediye alsam yarışında son tura girildi. Hatta siparişler verildi, hediyeler paketlendi.

Yılbaşında sevinçle karşılanması beklenen hediyeler hüsrana uğratmadan kadınlara alınmaması gereken hediyelere göz atalım ki paketi kafamıza yemeyelim.

1.Küçük Ev Aletleri

Bir numarada bir klasik var; ev eşyaları. Her ne kadar reklamlar çay makinesiyle aşk yaşayan, miksere şiir yazan kadınlar varmış gibi davransa da günümüz sevgilileri bu hediyeleri çok itici buluyor aman diyeyim.

İlla alacaksanız üstüne ‘İşçisin sen işçi kal.’ yazdırabilirsiniz. Bari kafanıza atıldığında çok acıtayacak hafif bir model seçin.

Reklam
Reklam

2.Giyilebilir Battaniye

Dışarıda lapa lapa kar yağan bir yılbaşı hayali içerisinde, giyilebilir battaniye trendine kendinizi kaptırabilirsiniz. Belki kafanızda romantik hayaller de kuruyorsunuz.

Ama üzgünüm, gerçeği söylemek gerekirse kadınlar bu battaniyelerden nefret ediyor. Sıcak sever bir kadın bulsanız bile gerçek şöyle olacaktır;

Yani karşı taraf olmasa bile siz hayal kırıklığına uğramaya mahkumsunuz.

3.Parfüm

O bir klasik, o bir fenomen. O, hayal gücü dar erkeğin can simidi, kadınların karşılaştığı en sıkıcı hediye. Sevimli paketin içinden çıkan parfüme seviniyormuş gibi yapabilen kadın Oskarlık oyuncudur, takdir edin, şefkat gösterin. Ya da bırakın sevgiliniz/karınız nasıl kokmak istediğine kendi karar versin. Üç kuruşluk parfüm için değer mi?

4.Korse

Ciddi ciddi karısına/sevgilisine korse hediye eden adamlar var. Görselle küfür etmek değilse nedir amaç?

5.Bikini

Korsenin yarattığı etkiyi dolaylı yoldan yaratmak isterseniz bikini alabilirsiniz. En azından yılbaşı gecesi kapıya konmazsınız ama uzun vadede kadını sinir stres sahibi yapar. Vücuduna göre alsanız, kışın bitimiyle bünyeyi diyete çekecek kadın için –tabi başarırsa- yazın kullanılmayacak bir şey olup çıkacak. Yok bir iki beden küçük alayım deseniz- ki demeyin, ima bile etmeyin, ‘Sen ne demek istiyosun Necati?’ diye karşılanabilirsiniz. Her halükarda gereksiz stres, gereksiz gerilim kaynağı.

Reklam
Reklam

Evet, güzel görünüyor. Hayır, faza gelmeyin, yukarıyı tekrar okuyun.

6.Kolye&Bileklik

Henüz evli değilseniz, yani halihazırda pırlanta ya da tek taş yüzükle karşınızdakinin gönlünü almadıysanız hayatınızı, en olmadı ilişkinizi tehlikeye atabilecek en fena hediye yüzük dışındaki mücevherlerdir. Işıl ışıl kutudan çıkacak hiçbir kolye, hiçbir bileklik yüzük olmamasını telafi edemez. Bu kadın beyninde ‘Sana mücevher alacak param var ama yüzük alacak kadar ciddi düşünmüyorum.’ Demeniz anlamına gelir. Böyle bir hediye başta yüzde bir tebessümle karşılansa da arkasından gelecek ilişki sorgulamalarına, ‘Annenlerle niye tanışmıyoruz hayatım?’lara, ‘Merve’nin sevgilisi tek taş almış.’lara hazırlıklı olun. Unutmayın, bu işin sonu ya nikah masasında biter ya da biter. Bir bakmışsınız kelebekli kolyeyle dünya evine girivermişsiniz.