Yılbaşında Sevdiklerinize "macera" Hediye Edin

MUZAFFER ÇAĞLIYANER - Yılbaşında sevdiklerine sıradan bir hediye almak istemeyenler için alışılmışın dışında seçenekler de sunuluyor.

MUZAFFER ÇAĞLIYANER - Yılbaşında sevdiklerine sıradan bir hediye almak istemeyenler için alışılmışın dışında seçenekler de sunuluyor. Yılbaşı öncesi canlanan hediye sektörü, yakınlarını sevindirmek isteyenlere farklı alternatifler üretiyor. Hediyelik ürün satışı yapılan internet siteleri, ilginç ve farklı seçeneklerle sıradanlığın dışına çıkmaya çalışıyor. Yılbaşının klasikleri tektaş, çiçek veya ziynet eşyası gibi hediyeleri tercih etmek istemeyenler için tur paketlerinin yer aldığı cazip seçenekler hazırlanıyor. Tur şirketi yöneticisi Ahmet Şenol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir ya da birden fazla aktiviteyi içinde barındıran paket turlarla, azgın sularda rafting, Kızıldeniz'de dalış, balon turu ve yamaç paraşütü gibi seçeneklerin hediye edilebildiğini söyledi. Şenol, "Bu turlarımıza ilaveten müşterilerimiz karting, doğa yürüyüşü, tırmanış, safari ve binicilik gibi seçenekler arasında da seçim yapabiliyor. Ayrıca alınan tur paketlerine kayak, yelken sörfü gibi sporların birkaç saatlik kursları da eklenebiliyor. Yani tamamen ucu açık. Bir çiçek buketi gibi düşünün. Müşteri, hediyesini ne kadar zenginleştirmek isterse o kadar seçenek sunuyoruz" diye konuştu. - Sosyal paylaşım, hediyeliklere de girdi Yılbaşında ilginç hediye vermek isteyenler için sosyal paylaşım sitelerindeki profil ve yüklenen fotoğraflardan oluşan seçenekler de ilgi görüyor. Hediye verilecek kişinin sosyal paylaşım sitesindeki adresi, hediye satışı yapan internet sitelerine bildirilerek kişiye ait profil bilgilerinden oluşan mouse pad, bardak, tişört veya sertifika yaptırılabiliyor. Kişinin, bu sitelerde yer alan fotoğraflarından oluşturulan albümü de ilginç hediyeler arasında yerini alıyor. Bazı firmalar ise sipariş edilen yılbaşı hediyelerini sahiplerine Noel Baba ya da Noel Anne kıyafeti giyen kuryeyle gönderiyor. Kapıya kadar gelen Noel Baba ya da Noel Anne'nin getirdiği hediyeleri alan kişiler, ilginç bir yılbaşı anısı yaşıyor. Tercihe göre hediyeler, keman, gitar veya flüt çalan sanatçılar eşliğinde de verilebiliyor. Bu tür ilginç, renkli, şaşırtıcı, maceralı veya romantik yılbaşı hediyelerinin maliyeti ise tercih edilen ürün veya hizmetin kapsamına göre değişiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: