Yılbaşında Silahlı Kutlamaya Önlem

Samsun İl Emniyet Müdürlüğünce, yılbaşında silahlı kutlamanın önüne geçilmesi için sokak aralarında resmi ve sivil polis görevlendirildiği bildirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğünce, yılbaşında silahlı kutlamanın önüne geçilmesi için sokak aralarında resmi ve sivil polis görevlendirildiği bildirildi. Samsun İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Samsun'da genel güvenlik ve asayişin sağlanması, halkın can ve mal güvenliğinin temini ile vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içinde girmesi için tedbirler alındığı kaydedildi. Açıklamada, vatandaşların huzur ve güven içinde ziyaretlerini ve alış verişi yapmasını sağlamak için kalabalık olan alış veriş merkezlerinin bulunduğu sokaklar, ana arterler ile caddelerde yaya ve araç trafiğine karşı personel görevlendirilerek emniyet ve trafik tedbirlerinin alındığı ifade edildi. Özellikle ikamet alanlarında havaya ateş edilme şeklindeki olayların engellenmesi için sokak aralarında çok sayıda resmi ve sivil personelle gerekli emniyet tedbirleri alınacağı bildirilen açıklamada, 'Halkımızın huzur ve güven ortamında yılbaşını geçirmelerini sağlamak için en üst düzeyde çalışmalarımız devam edecektir. Her zaman olduğu gibi halkın huzuru ve güven ortamını bozacak davranışların 155 polis imdat ve diğer telefonlarımız ile e-mail adresimize bildirilmesini bekliyoruz" diye belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: