Yılbaşını 220 Kamerayla İşte Böyle Gözetlediler...(özel Haber)

Bursa Emniyet Müdürlüğü 2013 yılına saatler kala tedbiri elden bırakmadı. 220 kamerayla gözetlenen Bursa’da insanların...

Bursa Emniyet Müdürlüğü 2013 yılına saatler kala tedbiri elden bırakmadı. 220 kamerayla gözetlenen Bursa’da insanların en yoğun olduğu yerler kameralarla gözetlendi. Noel baba görünümlü kişiler de mobese kameralarından kaçamadı.

Yeni yıla saatler kala Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tedbirlerini artırdı. Asayiş, hırsızlık, gasp, yankesicilik şubeleri ile, motorize yunus timleri, motorize trafik ekipleri ve yaya devriyeler vatandaşların yılbaşını güven içinde geçirmeleri için gece gündüz demeden çalışırken, suç ve suçluların bulunması için de mobese kameraları 24 saat boyunca kayıt yaptı. Vatandaşların en yoğun bulunduğu Heykel, Altıparmak, Santralgaraj, Genomsan, İnönü Caddesi gibi yerler onlarca kamera tarafından gözetlendi. Ekipler, şüphelendikleri şahısları da telsizden anons ederek ekiplerin şahısları incelemesini istedi.

Reklam
Reklam

Kameralara takılan noel baba görünümlü kişiler de yılbaşı için vatandaşlara yılbaşı hediyeleri satmak istedi. Polisler, vatandaşları suistimal etmek isteyen satıcılara karşı da önlem aldı. Her hareketin an be an takip edildiği kameralar sayesinde Bursa’da suç oranın önemli derece düşüş yaşandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, eğlence merkezlerinde, alışveriş yaptığı cadde ve alışveriş merkezlerinde meydana gelebilecek kapkaç, yankesicilik ve organize suçlarla ilgili olayların önlenmesi ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için emniyet tedbirleri en üst düzeyde tedbir aldı. Yılbaşında trafikte herhangi bir aksaklık meydana gelmemesi için trafik ekipleri de sabaha kadar görev yapacak.

Öte yandan Bursa genelinde yılbaşı akşamı 500 polis görev yaparken, sivil polislerin ağırlıklı olarak Heykel, Altıparmak, Setbaşı ve Şehreküstü’nde devriye gezecekleri belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: