Yıldıray Arıkan hakkında korkunç iddialar

Hanifi Aktaş’tan Arıkan hakkında korkunç iddialar

Hanifi Aktaş’tan Arıkan hakkında korkunç iddialar

ADANA (İkrarHaber) - CHP Çukurova Belediye başkanı Yıldıray Arıkan hakkında sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Hanifi Aktaş’ın korkunç iddiaları

Hanifi Aktaş bir yorumunda Adana’da CHP’li belediye başkanı varmı ve bu belediye başkanını görevinde gören,duyan,bilen varmı ? diyerek kamuoyuna soruyor.

Çukurova ilcesinde bir belediye’nin varlıgı yokluğu bile tartışılır hale gelmişse sorun var diyen Hanifi Aktaş,yazısına şöyle devam ediyor,Belediye’de işler rüşvete dönmüşse,irtikap yandaşa yani partili olmayanlara her türlü imkan ve ihaleler aktarılıyorsa,bu tür işlerin başını başkan yardımcıları ve bazı daire müdürleri cekiyorsa,bu işlerin yürümesinde, sac ayagı olan bazı belediye meclis üyeleri aktif rol alıyorsa büyük sorun var demektir.Bu cemberenin içerisinde olanlar,kendilerini çok iyi bilirler diyor.

Reklam
Reklam

Bunlar içerisinde Evini degiştirenlere ,arabasını degiştirenlere bakarsanız,onları daha iyi anlasınız diyebiliyor.

Hanifi Aktaş açıklamasında,Yıldıray Arıkan’ın göreve geldiği gün itibarıyla partili olan insanlara adeta zulüm yaparcasına,onları yıldırmak için elinden gelen çabayı sarfettiğini ve sonuç itibarıyla işten ayırdığını,bu konuda ilçe başkanı Mehmet Çelebi’yle ters düştüğünü,sonra işten ayrılanların yerine personele ihtiyacım var diyerek,partili olmayanları işe aldığını iddia ediyor.

Başkan yardımcıları ve müdürlerin mal varlığı edindiğini,bunun kaynağının araştırılması gerektiğini,bir memur maaşıyla bunların oluşamayacağını öne sürüyor.

Çukurova belediye başkanının belediye’yi bir ofis olarak gördüğünü,belediye başkanını gören,duyan,bilen varmı sorusuna cevap olarak’ta Sn.başkan son altı ay içerisinde kaç defa meclise başkanlık yaptığını sorarak cevap vermeye çalışıyor ve ekliyor,meclisi sizden ziyade vekalet verdiğiniz kişilerin yönettiği doğru değimli ? diye soruyor.

Açıklamasına devam eden Hanifi Aktaş,belediye başkanı Yıldıray Arıkan’nın İngiltereye gittiğini,burada hangi lüks otelde konsirsuyumun yetkilileriyle ne konuştunu soruyor ve yoksa forum için olmasın diyebiliyor.

Reklam
Reklam

Yapılan bu forumdan başkan yardımcıların’dan birinin magaza aldıgını duyduklarını açıklayan Hanifi Aktaş,yıllardır memur maaşıyla gecinen bir başkan yardımcısı milyon dolara yakın bir para karşılıgı alınan bu mağaza’ya bu kadar para verebilen kişinin,ne tesadüfki bir başkan yardımcısı ve imardan sorumlu olan kişi olduğunu ve bu kişinin kontenjandan secilen meclis üyesi olduğunu bazı kişileri ciftlik sahibi yaptığını açıklıyor…

Çukurova belediyesinde,başkan yardımcısı olan bu kişinin kimleri ciftlik sahibi yaptıgını soran Hanifi Aktaş,belediye başkanı tüm bunları açıklamak zorundadır.Aksi halde tüm olanları tek tek halka ve kamuoyuna anlatacaklarını ve Yıldıray Arıkan’ın tekrar bu partide aday olmaması icin bütün yasal hakları kullanacağını açıklıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: