Yıldırım Ailesi Bayramın 1. Günü Bayramlaştı

Yıldırım Belediyesi ailesi Ramazan Bayramı’nın 1. günü bir araya gelerek, bayramlaştı.Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen...

Yıldırım Belediyesi ailesi Ramazan Bayramı’nın 1. günü bir araya gelerek, bayramlaştı.

Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen geleneksel bayramlaşma töreninde, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, personeli ve diğer konuklarıyla tek tek görüşerek, bayram tebriğinde bulundu.

Yıldırım Belediyesi Ramazan Bayramı bayramlaşma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin yanı sıra Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Ak Partili ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Yıldırımlılar Dernek Başkanı Ali Kurban da katıldı.

Reklam
Reklam

Yıldırım Belediyesi personelinin tam kadro katıldığı bayramlaşma töreninde, tüm misafirlere çikolata ve kolonya ikramında bulunuldu.

Bayramların sevgi ve birlikteliğin gösterildiği en güzel günler olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “ Ramazan ayını tüm hoşgörü ve güzelliği ile geride bıraktık. Allah senesine çıkartmayı nasip etsin. Bayramlar birlikteliğin, vefanın, sevginin gösterildiği değerli günlerdir. Biz de Yıldırım Belediyesi ailesi olarak, Ramazan Bayramı’nın 1. gününde bir araya geldik. Hepinize katılımınızdan ötürü teşekkür ediyor, nice güzel bayramları bir arada geçirmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk terörü lanetlediği konuşmasında ramazan bayramının tüm islam alemine hayırlı olmasını dileyerek şeker tadında geçmesini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz