Yıldırım Belediyesi 8. Çocuk Olimpiyatları Sona Erdi

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği organize edilen 8. Çocuk Olimpiyatları...

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği organize edilen 8. Çocuk Olimpiyatları sona erdi.

22 Nisan-2 Mayıs 2013 tarihleri arasından gerçekleştirilen 8. Çocuk Olimpiyatları bu yıl da çekişmeli geçti. Çocuk Olimpiyatları taekwondo, güreş, futbol, satranç, anaokulları ve alt özel sınıflar müsabakalarıyla start aldı. Organizasyonun ikinci gününe ise futbol, satranç, anaokulları ve alt özel sınıflar müsabakalarıyla Çocuk Olimpiyatları organizasyonuna devam edildi. 26 Nisan Cuma günü ise sokak basketbolu, futbol ve satranç müsabakaları oynanırken, 27-28 Nisan hafta sonu izcilik faaliyetleri yapıldı.

Reklam
Reklam

29 Nisan Pazartesi günü de voleybol, plaj voleybolu oyunları tamamlandı. 30 Nisan günü atletizm (kros) yarışları botanik parkta 300 sporcunun katılımıyla yapıldı. Organizasyonun son gününde ise futbol branşında final müsabakaları, masa tenisi branşında tüm maçlar oynanarak turnuvalar sona erdi. Turnuvaların sona ermesinin ardından dereceye giren sporcu ve okullara madalya ve kupaları Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen törenle takdim edildi.

5 alt özel sınıf ve 15 anaokulundan toplam 350 öğrencinin katıldığı oyun formunda yarışmalarda tüm çocuklar, altın madalya ile ödüllendirildi.

Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen müsabakalar miniklerin centilmence ve sevgi dolu mücadeleleriyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: