Yıldırım Belediyesi Ve Gül FM 155 Çocuğu Sünnet Etti

Yıldırım Belediyesi ve Gül FM, ihtiyaç sahibi 155 çocuğu ücretsiz olarak sünnet ettirdi. Ahmet Taner...

Yıldırım Belediyesi ve Gül FM, ihtiyaç sahibi 155 çocuğu ücretsiz olarak sünnet ettirdi. Ahmet Taner Kışlalı Meydanı Bayrak Alanı’nda önceden sünnet ettirilen çocuklar için daha sonra düzenlenen eğlence ile çocuklar ve aileleri eğlendi.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen şölene Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Gül FM Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Kürne ve Deniz Feneri Derneği yöneticileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ardından sünnet ettirilen çocuklar için mevlit okutuldu.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasını yapan Gül FM Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Kürne, “Gül FM olarak 4.'sünü, Yıldırım Belediyesi ile bu yıl 2. kez sünnet şölenimizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu sünnet şölenlerimiz gelecek yıllarda da Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in işbirliği ile devam edecek. Sünnet olan tüm çocuklarımıza ve ailelerine bu sünnet merasiminin hayırlı olmasını temenni ediyor, başta Yıldırım Belediyesi olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de sünnet şöleninde kendilerine destek olan Gül FM yetkililerine teşekkür ederek, “Sünnet erkekliğin ilk adımı, bugün burada 155 sünnet ettirilen çocuklarımızın eğlencesi için bir araya geldik. Umarım bu çocuklarımız, gelecekte mesleklerini ellerine almış, hayırlı bireyler olurlar.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından semazen gösterisi ve ilahilerle Barış Yanık ile grubu, Cemal Akçil, Hasan Kılıçatan ve Cemal Kuru söyledikleri ilahilerle, sünnet şölenine renk kattı. Sünnet şöleni sonunda, aileler çocuklarını ücretsiz sünnet ettiren Başkan Keskin’e, Gül FM Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Kürne’ye ve Deniz Feneri Derneği yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: