Yıldırım Belediyesi'nin Temin Ettiği Otobüs, Mobil Anaokulu Olacak

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, eğitime desteğini sürdürüyor. Mümin Gençoğlu 2 İlköğretim Okulu öğrencisi Elif...

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, eğitime desteğini sürdürüyor. Mümin Gençoğlu 2 İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Ceren’in, Başkan Keskin’den okulu için istediği otobüs talebi karşılığını buldu. Başkan Keskin’in Mümin Gençoğlu 2 İlköğretim Okulu’na teslim ettiği otobüs, Duaçınarı Mahallesi ve çevredeki çocukların okul öncesi eğitimi için mobil anaokulu olarak hizmet verecek.

Yıldırım Belediyesi tarafından temin edilen otobüsün, mobil anaokulu olarak kullanılması için iç detayları ise Çekirge Lions Kulübü tarafından yaptırıldı. Otobüsün teslim töreninde konuşan Keskin, eğitime verdikleri desteğin her zaman devam edeceğinin altını çizerek, “Eğitim ana kucağında başlar, okulda devam eder. Eğitim kökenli bir başkan olarak, ilçemizde de en önem verdiğim konuların başında eğitim gelir. Yıldırım Belediyesi olarak, eğitim alanında birçok çalışmaya imzamızı attık. Özellikle okul öncesi eğitimin önemine inanan bir başkan olarak mahalle konaklarımıza Milli Eğitim Bakanlığı’na dahi rol model olan okul öncesi eğitim sınıflarımızı hizmete soktuk. Şimdi de Elif kızımızın isteğini yerine getirerek, Çekirge Lions Başkanı Erdal Elbay Bey’le güzel bir projeyi hayata geçirerek, mobil anaokulunu yaptık. Tüm çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Çekirge Lions Kulübü Dernek Başkanı Erdal Elbay da Başkan Keskin’e teşekkür ederek, sivil toplum kuruluşu olarak her zaman eğitim konusunda destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: