Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne Müjde

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesine sosyal ve spor tesisi inşa edileceğini ve...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesine sosyal ve spor tesisi inşa edileceğini ve yeniden düzenlenen Dadaloğlu Parkı ile çok amaçlı Pazaryeri tanıtımının yapılacağını söyledi.

Toplam alanı 5 bin 750 metrekare olan ve zemin artı iki katlı inşa edilecek tesisin bölge halkının büyük bir ihtiyacını karşılayacağını çünkü çok amaçlı bir sosyal ve spor tesis olacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “ Yıldırım Beyazıt Sosyal ve Spor Tesisi içerisinde eğitim, spor, sosyal hizmetler, belediye birim hizmetleri gibi çok geniş bir hizmet alanı bulunmaktadır. Çünkü bu Tesis içerisinde Aerobik, Düğün, Konferans Salonu, 15 ayrı derslik, internet salonu, öğretmen odası, idare odaları, tahsilât vezneleri, zabıta odası ve kafeterya gibi hizmet birimleri yer almaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Yıldırım Beyazıt Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi uygulanması ile büyük bir değişim ve gelişim yaşadığını bu açıdan daha önce yapılan yatırımların yetersiz kaldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Dadaloğlu Pakında iyileştirme ve düzenleme çalışma gerçekleştirildiğini ayrıca Yıldırım Beyazıt Pazar yerinin yeni hali ile bölge halkına hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Sosyal ve Spor Tesisleri Temel atma ile Dadaloğlu Parkı Düzenleme çalışması ve Yıldırım Bayazıt Pazaryeri Tanıtım törenine vatandaşların davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: