"Yıldırım bırakırsa ben de bırakırım"

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, "Kulüp başkanlığına adaylığım söz konusu değil, Aziz Yıldırım görevi bırakırsa ben de bırakırım" dedi.

Özdemir, Giresun'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de dünkü olağanüstü genel kurulun, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 24-25 Haziran tarihlerine ertelendiğini hatırlatarak, "Kendim ve camianın önde gelenleri Aziz Yıldırım'ın tekrar görevine dönmesi için büyük çaba harcadık. Sayın Yıldırım kesin kararını açıklamış değil" diye kaydetti.

Kulüp başkanlığına aday olmayı düşünmediğini ifade eden Özdemir, "Ben sayın Yıldırım ile birlikte göreve geldim. O bırakırsa ben de görevi bırakırım. Kesinlikle başkanlık konusunda herhangi bir düşüncem yok" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bir süredir Trabzonsporlu Fatih Tekke'yi transfer etmek için girişimlerde bulunduklarını, ancak bugüne kadar olumlu bir sonuç alamadıkları anlatan Özdemir, şunları söyledi:

"Bu transferin gerçekleşmesi için öncelikle Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulunun Fatih'i satma kararını bekliyoruz. Ancak Albayrak, Fatih Tekke'nin satışının söz konusu olmadığını bize bildirdi. Bu nedenle beklemedeyiz. Tahmin ediyorum ki, Trabzonspor ile anlaşırsak, Fatih ile de anlaşma yollarını arar ve buluruz."
Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında oynayan Tolga Seyhan ile ilgilenmediklerini kaydeden Özdemir, şöyle devam etti:

"Yerli ve yabancı oyuncu transferlerimizi teknik direktör isminin belirlenmesinin ardından gerçekleştirmeye başlayacağız. Transferle ilgili belirlediğimiz yerli ve yabancı futbolcularla görüşmelerimiz sürmektedir."