Yıldırım Demirören'den birlik mesajı

İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye'nin en güçlü, en köklü ve en büyük kulübü Beşiktaş'ın kenetlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Bunu başardığımızda Türkiye'de ve Avrupa'da karşımızda durabilecek rakip kalmayacaktır" dedi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Siyah-beyazlı camiaya birlik ve beraberlik mesajı verdi. Beşiktaş Kulübü'nün resmi dergisinde Siyah-beyazlı camiaya seslenen Başkan Demirören, camiadan tek isteğinin birlik ve beraberlik olduğunu kaydetti. Birlik ve beraberlikten hiçbir zaman ayrılmayacaklarını ifade eden Demirören, "30 Mayıs tarihinden itibaren Beşiktaş için yeni bir dönem başlamıştır. Beni destekleyen, desteklemeyen, benim için sandık başına gelen, gelmeyen bütün Beşiktaşlılar'ı, Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak kucaklıyorum. Bizim kapımız herkese açıktır. Bizi buluşturan ortak sevgimiz Beşiktaş için tek vücut olacağımıza yürekten inanıyorum. Mazbatalarımızı aldığımız günden itibaren yönetici arkadaşlarımla birlikte büyük bir heyecan yaşıyoruz. Bu, hayatımızda hep en üstte tuttuğumuz Beşiktaş'a hizmet edecek olmanın, kulübümüzü ülkemizde ve Avrupa'da en üst noktaya taşıyacak olmanın verdiği heyecandır. Görev süremizin son anına kadar bu heyecanı taşıyacağız, gece gündüz Beşiktaş'ın başarısı için çalışacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Demirören, "100. yılımızda olduğu gibi Türkiye'nin her yerinde şanlı bayrağımızın dalgalanması, Beşiktaş'ın yine ülkemizin trendi olması ve Avrupa'nın en iyi kulüpleri arasına girmesi için biz hazırız" dedi.