Yıldırım Demirören'in davetlisi Cristiano Ronaldo İstanbul'a geldi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel davetlisi olarak İstanbul'a geleceği belirtilen Real Madrid'in Portekizli yıldızı...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel davetlisi olarak İstanbul'a geleceği belirtilen Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu taşıyan özel uçak Atatürk Havaalanı'na indi.
Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağı ile gelen yıldız oyuncuyu burada Başkan Demirören'in adamları karşıladı. Ronaldo daha sonra kendisini bekleyen helikopter ile İstiklal Caddesi'nde bulunan Demirören Plaza'ya gitmek üzere alandan ayrıldı.
Ronaldo'yu taşıyan helikopterin Dolmabahçe'ye ineceği ve buradan da özel araç ve korumalar eşliğinde Demirören Plaza'ya geçeceği belirtildi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu Demirören Plaza'ya gelecek olan ünlü yıldız, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandıracak ve taraftarlara da imza dağıtacak.
Yıldız oyuncu, sonrasında ise 3 gün Bodrum'da tatilini geçirecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz