Yıldırım Koleji bölge şampiyonu oldu

2011 - 2012 Eğitim-Öğretim sezonunda okullar arası düzenlenen küçük erkek basketbol müsabakalarında Zonguldak birincisi olarak...

2011 - 2012 Eğitim-Öğretim sezonunda okullar arası düzenlenen küçük erkek basketbol müsabakalarında Zonguldak birincisi olarak Zonguldak’ı temsil eden Yıldırım Koleji, grup müsabakalarında da yenilgisiz şampiyon oldu.

Zonguldak’ta düzenlenen grup müsabakalarına, on ilin birincisi katıldı. Üç grup halinde ve üç takımın Türkiye yarı finallerine katılma hakkı kazanacağı turnuvada Yıldırım Koleji Küçük Erkek Basketbol Takımı yenilgisiz şampiyon olarak Türkiye yarı finallerine katılma hakkı elde etti.

Reklam
Reklam

Finalde Sakarya birincisi Şahin Koleji’ni 55 - 37 yenen Yıldırım Koleji daha önce de Kocaeli şampiyonu Şehit Öğretmenler İlköğretim Okulu gibi güçlü rakiplerini saf dışı bırakmıştı.

Beden eğitimi öğretmeni Barış Bahadır, "Kulüpleşme sonucunda iki yıldır Türkiye yarı finallerine kadar yenilgisiz gidiyoruz. Bu yıl çalışmalarımıza artı olarak geçen yılki tecrübemizi de ekleyerek hedefimizi Türkiye şampiyonu olmak olarak belirledik. Hedefimize ulaşabilecek güçteyiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Okul Müdürü Mehmet Sarısoy ise "Eğitimde olduğu gibi sportif ve sosyal alanda gelen başarılarımız bizleri gururlandırdı. Amacımız hayatın her alanında başarılı bireyler yetiştirmek.Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz