Yıldırım Koleji öğrencisi satranç şampiyonu oldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Özel Yıldırım İzmirlioğlu İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Serhan Berat Özdemir, Bolu’da...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Özel Yıldırım İzmirlioğlu İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Serhan Berat Özdemir, Bolu’da düzenlenen 'Cumhuriyet’imizin 88. Yılı Satranç Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Satranç Antrenörü Barış Bahadır, yaptığı açıklamada, “Bolu Olimpiyat Gençlik Evi’nde yapılan turnuvaya toplam 136 sporcu katıldı. Son derece çekişmeli geçen turnuvada şampiyon olan Serhan Berat Özdemir geçtiğimiz günlerde Milli Takım havuzunda yer almış ve Antalya’da düzenlenen Avrupa Okullararası Bireysel Satranç Turnuvası'na da katılmıştı. Serhan’ı başarısından dolayı tebrik ediyor, ilerleyen zamanda ulusal düzeyde başarılar kazanacağına inanıyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Mehmet Sarısoy ise “Okul olarak Yıldırım-Zenginleştirilmiş Eğitim Programı(Y-ZEP) çalışmalarına önem veriyoruz. Öğrencilerimizin çok yönlü olarak yetiştirilmesine çalışıyoruz. Y-ZEP’in alt unsurlarından olan lisanslı sporcu yetiştirme programı kategorisinde Serhan’ı en güzel şekilde hazırlayıp ülkemizi gelecekte en iyi şekilde temsil etmesini hedefliyoruz.” diye sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz