Yıldırım Koleji Okuma Bayramı Ve BİLGİYAP Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Yıldırım Koleji İlköğretim okulu tarafından Nisan ayında yapılan Okuma Bayramı, Bilgi...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Yıldırım Koleji İlköğretim okulu tarafından Nisan ayında yapılan Okuma Bayramı, Bilgi ve Yapboz şenliği ödül töreni yoğun katılım ile gerçekleşti.

Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilen ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başladı. Törene Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak başta olmak üzere protokol üyeleri ve yaklaşık 700 öğrenci velisi katıldı.

Törende konuşan Yıldırım Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sarısoy, Yıldırım Zenginleştirilmiş Eğitim Programı (Y-ZEP) ve Bilgi Yapboz Yarışması (BİLGİYAP) hakkında bilgi verdi. Öğrenciler sınıf korosu, Anadolu figürleri, aile sevgisi, şiirler, İngilizce beceriler, jimnastik gösterileri ve halk oyunları gösterilerinde bulundu. Çocukların becerileri karşısında zaman zaman sevinç gözyaşlarına hakim olamayan veliler duygusal anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Geleneksel olarak 5.'si düzenlenen BİLGİYAP’da 1. Olan TED koleji öğrencisi Yiğit Selahattin Göktepe, ikinci olan Alaplı Anaokulu öğrencisi Damla Demirkol ve üçüncü olan Kepez İlöğretim Okulu öğrencisi İlayda Özcan ile mansiyon ödülünü kazanan öğrencilerin ödüllerinin verildiği program sınıfların belgelerini almalarıyla son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: