Yıldırım Koleji'nden İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması

Tokat'ın Turhal ilçesinde Yıldırım Koleji, ‘İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması’ düzenledi.İstiklal Marşı'nın kabulü ve...

Tokat'ın Turhal ilçesinde Yıldırım Koleji, ‘İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması’ düzenledi.

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı kapsamında Yıldırım Koleji'nin konferans salonunda gerçekleştirildi.
İstiklal Marşı'nın on kıtasını ezbere okuyan kolejin ana sınıf öğrencilerinden Zafer Sefil(6) birinci, 8. sınıf öğrencilerinden Şule Alkan ikinci ve 2. sınıf öğrencilerinden Yasin Mert Anıl da yarışmanın üçüncüsü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri kolej müdürü Nahit Ören tarafından verildi. Nahit Ören, dereceye giren öğrencileri başarı madalyası ile ödüllendirerek kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: