Yıldırım Koleji’nin kış okulu etkinliğine yoğun ilgi

Turhal Özel Yıldırım Koleji, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ‘Kış okulu etkinliği’ düzenledi. Beş gün sürecek...

Turhal Özel Yıldırım Koleji, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ‘Kış okulu etkinliği’ düzenledi. Beş gün sürecek etkinliğe öğrencilerin yoğun ilgisinin olduğu belirtildi.

Turhal Özel Yıldırım Koleji Müdürü Nahit Ören, Öğrencilere dönemin yorgunluğunu atmalarına yardımcı olmak için kış okulu etkinliği düzenlediklerini açıkladı. Etkinliğe olan yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Nahit Ören, öğrenci ve velilerin etkinliklerden çok etkilendiğini, öğrencilerin büyük çoğunluğunun faaliyetlere katıldığını söyledi. Bu çalışmaları her yıl geleneksel olarak yaptıklarını ifade eden Ören, yaz tatilinde de yaz etkinliği düzenleyeceklerinin müjdesini verdi. Kış etkinliğinin çok verimli ve eğlenceli geçtiğini belirten Ören, “Kış Okulu etkinliliği kapsamında İstanbul, Samsun ve çeşitli yerlere gezilerimiz oldu. Sportif faaliyetler, eğitici filmler programları, sinema, halı saha turnuvaları, kitap okuma, hediyeli bilgi yarışmaları, akıl oyunları, günlük yazma, akraba-arkadaş ziyaretleri, temel değerler eğitimi ve her güne bir etkinlik gibi faaliyetlerimiz öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi. Etkinliğimizin bir kısmı okulumuzda bir kısmı ise okul dışında oluyor. Amacımız öğrencilerimizin yarıyıl tatilini verimli geçirmelerine yardımcı olmak, ikinci döneme de donanımlı olarak hazırlanmalarına yardımcı olmaktır. Bu ekinliklerle öğrencilerimiz stres atma, kaynaşma imkanı bulmuş oldular. Veli ve öğrencilerimiz yaptığımız bu etkinlikten son derece memnun. Ayrıca, öğrencilerin tatillerini boş geçirmemelerini, dinlenmelerini, bol bol kitap okumalarını, fırsat buldukça dersler noktasında eksiklerini gidermelerini tavsiye ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz