Yıldırım konuşmak için neyi bekliyor?

Cezaevinden çıkalı 3 haftayı geçmesine karşın suskunluğunu koruyan Aziz Yıldırım'ın, şike davasının gerekçeli kararını beklediği ileri sürüldü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutukluluğunun sona ermesinin ardından kendisini evinde ziyaret edenlere çok yakında bazı basın toplantıları düzenleyerek çarpıcı açıklamalarda bulunacağını söylemişti.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Bu söylemlerin de basında yer alması sonucunda camiada gözler başkanın yapacağı basın toplantısına odaklandı.

Tahliye olmasından bu yana 3 haftalık bir süre geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmaması "Acaba konuşmaktan vaz mı geçti" şeklinde yorumlanınca Fenerbahçe Başkanı, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde mikrofonu eline alıp, kısa bir açıklama yapmak zorunda kalmıştı. Yıldırım, "Daha önümüzde çok zaman var. Daha çok şeyler konuşacağız. 'Başkan niye susuyor? Niye konuşmuyor?' diyorsunuz, biliyorum. Ama her şeyin bir zamanı var. Ben ve arkadaşlarım, Metris'teki günlerimizdeki desteklerinizi asla unutmayacağız" sözlerini sarfetmişti.

Reklam
Reklam

Camiada Yıldırım'ın ne zaman açıklama yapacağı konuşulurken, ortaya bir iddia atıldı. Buna göre, Fenerbahçe Başkanı, konuşmak için 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike davasıyla ilgili gerekçeli kararını açıklamasını bekliyordu. Gerekçeli kararda yazılanlara göre bir açıklama yapacak olan Yıldırım'ın, şimdilik suskun kalmasının sebebinin bu olduğu iddia edildi. Gerekçeli kararlar genelde, karar duruşmasından yaklaşık 1 ay sonra açıklanıyor, ardından dosya Yargıtay'a gönderiliyor. (Fanatik)

Anahtar Kelimeler: