Yıldırım. Ramazan'a hazır

Bursa merkez Yıldırım Belediyesi ile Yıldırımlılar Derneği, Ramazan ayında gerçekleştirilecek programların hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı...

Bursa merkez Yıldırım Belediyesi ile Yıldırımlılar Derneği, Ramazan ayında gerçekleştirilecek programların hazırlıklarını tamamladı.
Ramazan ayı boyunca Yıldırımlaları birbirinden ilginç etkinlikler bekliyor. Bayrak Alanı’nda düzenlenecek etkinliklerde Hacivat-Karagöz, Aşuk-Maşuk, ateş yutan adam, fasıl gibi eğlencelerin yanısıra 20 Ağustos Cumartesi akşamı Sanatçı Coşkun Sabah konser verecek.
Mehter Takımı-Çığırtkan-Fasıl Grubu, Hüseyin Taşçeşme Tasavvuf Grubu, 12 Ağustos Cuma Ateş Yutan Adam-Hacıvat Karagöz-Fasıl Grubu, 13 Ağustos Cumartesi Orta Oyunu-Kanto, 19 Ağustos Cuma Hacıvat Karagöz-Aşık ile Maşuk, Melamice Tasavvuf Derneği Konseri, 20 Ağustos Cumartesi Süleyman Enver Shov-Coşkun Sabah Konseri, 27 Ağustos Cumartesi Semazenler ve Mesut Yavaş konseri ile Yıldırım Belediyesi 8. Ramazan Şenlikleri son bulacak.
Ayrıca, Ahmet Taner Kışlalı Bayrak Alanı’na kurulan lunapark da her akşam Yıldırımlıların hizmetinde olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz