Yıldırım, Yeni Cezaevinde İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Siverek Kaymakamı Hamza...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ı makamında ziyaret etti.

2012 yılında Adalet Bakanlığı tarafından inşaatına başlanılan bin kişi kapasiteli T tipi cezaevi, Siverek Şanlıurfa kara yolu üzerinde bulunan Gözelek Köyü yakınlarında 42 bin metrekarelik alanda inşaatına devam ediliyor.

Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yıldırım, Adalet Bakanlığı Strateji Daire Başkanı Akın Çakın, Teknik İşler Daire Başkanı Erdoğan Böcek ile birlikte Siverek İlçesi’ne giderek, göreve yeni başlayan Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Adem Ceyhun Nergiz ile birlikte Kaymakam Erkal’ı makamında ziyaret etti. Görüşmenin ardından Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ile birlikte inşaatı devam eden ceza evinde incelemeler yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz