Yıldırım'da Asfalt Çalışmaları

Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışması sebebiyle 13-16 Mayıs tarihleri arasında Emniyet ve Eflak caddeleri...

Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışması sebebiyle 13-16 Mayıs tarihleri arasında Emniyet ve Eflak caddeleri kesişimi ile 20-23 Mayıs tarihleri arasında da Vakıf Yolu 2. Vatansever Sokak ve çevre yolu kesişimi ulaşıma kapatılacak.

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Trafik Şefliği tarafından Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Eflak Caddesi ile Emniyet Caddesi kesişiminde trafik sinyalizasyonlarından Emniyet Caddesi Meyveli Sokak kesişimine kadar asfalt yapılacak. 4 gün boyunca söz konusu yol ulaşıma kapatılacak. Vatandaşlar Mimar Sinan Caddesi ve Eflak Caddesi’ni takiben Doğum Hastanesi'ne gidebilecek.

Reklam
Reklam

20-23 Mayıs tarihleri arasındaki Vakıf Yolu Caddesi’ndeki asfalt çalışmasında ise 2. Vatansever Sokak kesişiminden çevre yolu sinyalizasyonuna kadar yol trafiğe kapatılırken, şehir merkezinden Vakıf Mahallesi istikametine gitmek isteyen vatandaşlar Çevre Yolu’nu takiben 2. Vatansever Sokak’tan girerek Vakıf Yolu Caddesi’nden Vakıf Mahallesi’ne ulaşılabilecek. Vakıf Mahallesi’nden şehir merkezine gidecek vatandaşlar ise Vakıf Yolu Caddesi’nden 2. Vazo Sokağı’nı takiben çevre yoluna ulaşılabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: