Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu, 2013 Akdeniz Oyunları öncesi Mersin'in adını ulusal ve uluslararası yarışmalarda...

Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu, 2013 Akdeniz Oyunları öncesi Mersin'in adını ulusal ve uluslararası yarışmalarda duyuran başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumları'nın Gökçeben Mahallesinde kampüsünde düzenlenen ödül töreninde konuşan Gülcihan Memiş İlkokulu Müdürü Hüseyin Çelik amaçlarının Akdeniz Oyunları öncesinde sporun alt yapısana dikkat çekmek olduğunu belirtti.Bu nedenle minik öğrencilerinin çeşitli gösteriler hazırladığını ifade eden Çelik, sene boyuncu sporun çeşitleri dallarında eğitim alan çocuklarımız hünerlerini sahnede sergiledi." dedi.

Reklam
Reklam

Okullarının "Öğrencilerimiz yaşayarak öğreniyor" sloganıyla hareket ettiğini vurgulayan Çelik, Bu nedenle çocuklarda sporun bir çok dalında eğitim alarak sporu yaşıyorlar. Bu programda da katılımcılara sporu yaşatmayı amaçladık. Küçük yaşlarda spora adım atan öğrencileri ilerleyen zamanlarda ülkemizin adını başarılarla duyuracaklarına olan inancımız tamdır. Ülkemizin spor geleceği açısında çocukların kabiliyetlerinin küçük yaşta keşfedilmesi önemli" diye konuştu.

Öğrencilerin çeşitli spor dallarındaki gösteriler sunduğu etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Daha sonra ise ödül törenine geçildi. Atletizm Alanında Mersin birincisi olan Yıldırımhan Anadolu Lisesi Öğrencisi Ugandalı Herman Kıekye ve Kenyalı Hassan Suleıman'ın ödülünü Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Tekvando alanında Türkiye birincisi olan Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Öğrencisi Ayla Solak'a ise Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe takdim etti.

Üniversiad Tekvando Dünya ikinciliğinin yanı sıra 17 defa Türkiye şampiyonu olan Kadir Dolaş ve Milli Takım Antrenörü Mustafa Dolaş'a ise Yıldırımhan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ümit Murat Tunç verdi.

Reklam
Reklam

Eskirim dünya 3'üncüsü Akdeniz Şampiyonası birincisi Okan Karadeniz ve Milli Takım Antrenörü Osman Yalçın'da ödülünü Yıldırımhan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Altuntaş'tan aldı.

Yıldırımhan Ali Yükselgüngör Koleji Basketbol Takımı'nın ödülünü Mersin İdmanyurdu futbolcularından Mustafa Keçeli, Okulun Judo Antrenörü Ahmet Bingöllü ve aikido antrenörü Rıdvan Doğan ve cimnastik antrenörü Hüseyin İğdir ve sporculara ise ödüllerini Hakan Bayraktar verdi.

Ayrıca çeşitli spor dallarında başarılı olan sporcu ve teknik adamlardan Meriç Atar, Aytekin Ataş, Şeyma Erdoğan, Ergün Erdoğan, Ayten Çelikörs, Emine Toros, Ebru Yurddaş, İhsan Taş, Ali Tan, Ali Adıgüzel, Taner İpek ve Öznur Köse'ye de ödülleri katılımcılar tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: