Yıldırımhan Okulları toplam kalite yönetiminde birinci oldu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'nın Toplam Kalite Yönetimi (TKY) uygulamaları ödül yönergesi kapsamında Türkiye genelinde bu...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'nın Toplam Kalite Yönetimi (TKY) uygulamaları ödül yönergesi kapsamında Türkiye genelinde bu yıl 7.'si düzenlenen TKY yarışmasında, yılın kaliteli okulu Mersin Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulu oldu. Ankara Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen ödül töreninde, binlerce okul arasından seçilen 14 okul finale adını yazdırdı. MEB Eğitimde Kalite Hareketi Yürütme Kurulu üyeleri arasından oluşturulan ekip 4 Nisan–18 Mayıs tarihleri arasında Türkiye finaline kalan okul ve kurumlara saha ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde okulların gözlemi, görüşmeler ve doküman incelemesi yapan kurul üyeleri, yaptıkları değerlendirme sonucunda Mersin Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulu'nu TKY'de birinci okul seçti.
Özel Yıldırımhan Okulları Genel Müdürü Ümit Murat Tunç, okullarında uygulanan TKY uygulamalarının olumlu sonuçlarını aldıklarını belirterek, "Okulumuz geçtiğimiz yıl da Mersin derecesi yapmıştı. Bu yıl Türkiye birincisi oldu. Bu başarıda emeği geçen okul gelişim yönetim ekibimizi ve yarışma sürecinde çalışmalara katılan tüm çalışanlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu başarımızın artarak devam etmesini diliyorum." dedi.
Öte yandan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da TKY ödül programına davetli olarak geldiği yarışmada birinci okul seçilen Mersin Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulu'nun standını da ziyaret etti. Okul yetkilileriyle görüşen başarılı teknik adam, okul hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz