Yıldırımhan'da Yıl Sonu Yetenek Festivali Yapıldı

Mersin Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu'nda yıl sonu yetenek festivali yapıldı. 4, 5, 6 yaş...

Mersin Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu'nda yıl sonu yetenek festivali yapıldı. 4, 5, 6 yaş ve 1.sınıf öğrencileri yıl boyu almış oldukları eğitimin parçası olan hünerlerini yetenek festivalinde velilere sundu.
Yıl Sonu Yetenek Festivallerinde minik öğrenciler ront ve sema gösterileri ile basket şovları, ok atışları ile yeteneklerini sergiledi.
Öğrencilerin sosyalleşmesinin ve özgüven kazanmasının amaçlandığı festivalde müzik, spor, dil, halk oyunları, şiir alanlarında yeteneklerini sergileyen öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi.
Milli değerlerin yanı sıra,Türkiye mozaiği düşünülerek hazırlanan festivalde kültürel zenginlikleri öne çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Hüseyin Çelik, 'Yaşayarak öğreniyoruz' sloganından hareketle eğitim verdiklerini belirtti. Hayatın bütün alanlarına öğrencileri hazırladıklarını vurgulayan Çelik şöyle devam etti: "Öğrencilerimizi bir birinden ayırmadan sahneye çıkarıyoruz.
Böylece bütün öğrencilerimizin başarabileceğini gösteriyoruz. Çocukların sahne havasını teneffüs etmesinin, topluluk önünde ürün ortaya koymasının güzelliğini yaşamasını istiyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: