Yıldırımhanlı Öğrenciler Kitap Dinleyerek Seyahat Ediyor

Mersin Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu öğrencileri, sesli kitap okuyarak seyahat etmenin mutluluğunu yaşıyor. ...

Mersin Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu öğrencileri, sesli kitap okuyarak seyahat etmenin mutluluğunu yaşıyor.

NT Mağazaları ve Esilay Şirketler Grubu işbirliği ile hayata geçirilen proje ile çocukların okumalarının gelişimine katkıda bulunuluyor.

Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu Müdürü Hüseyin Çelik, öğrencilerin okuma gelişimine katkıda bulunmak amacıyla uyguladıkları faaliyetle ev ile okul yolunda geçen zaman dilimlerini değerlendirdiklerini söyledi. Öğrencilerinin yol boyunca masal ve hikaye kahramanlarıyla seyahat etmenin tadını çıkardığını ifade eden Çelik, güne kitapla merhaba diyen çocukların gün tamamlanıp evlerine hareket ettiklerinde yeniden kitapla buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Yıldırımhan Eğitim Kurumları’nda okuma bilinci adına atılan yeni adımların takdir topladığını anlatan Çelik şöyle devam etti: "Eğitim hayatına küçük adımlarıyla merhaba diyen minik öğrencilerimiz zihin dünyalarını kitapla şekillendirmenin; kitabın hayatın her alanında ve anında yanı başımızda olması gerektiğini çocuklara aşılıyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz